Saturday, 31 December 2011

2012


asslamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuhالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ.


Azam 2012....

1. (______________________)

2. (______________________)

3. (______________________)

4. (______________________)

5. (______________________)


Tak mampu nak isi sebab takot tak tercapai....
cuma mengharapkan 2012 ini akan bermula dengan baik dan aman hingga ke akhirnya...

Tuesday, 1 November 2011

MODEL BARU~

Sejak MODEL saya bertukar kerja..saya memang dah lama tak beraksi dengan MYCINTA _ DSLR...


MOOD pun cam hampeh, jap datang, jap pergi...apalah....camne nak jadi yang terbaek ni...


Berulangkali member2 opis ajak GEDIK-GEDIKs, tp ada je halangan yang datang...


Last week, kami berkumpul, kami bersama...dan akhirnya inilah yang ada...





















Mujurlah  kami ada BOSS yang baik..ko ada??? hahahaha





Thursday, 20 October 2011

~NYAIE~

dedikasi hanya untuk yang disayangi.....


Nyaie...



Nyaie kami REDHA dengan pemergiaanmu..
Kami tahu nyaie akan tenang disana...
Nyaie akan tetap ada dihati kami..


Antara koleksi yang ada dalam simpanan~
Mujurlah..


Mungkin ini akan dijadikan KENANGAN~















semoga ALLAH kan terus memberi PAYUNG rahmat buat nyaie~
Amin~

Monday, 10 October 2011

HUJAN

Hujan,

Cukuplah,
Aku dah cukup letih,
Aku memang tak kuat,
Aku pasrah, 
Aku AKUI aku lemah...


Hujan,
Sudahlah,
Mungkin akan ada HIKMAH..
Baiklah,
Aku redha,
Apapun aku tetap bersyukur,

ALLAH akan ada disana utk aku dan kamu~


Sunday, 25 September 2011

Permulaan ini




assalamualaikum.....

salam 1 malaysia.....

apakah yang tertulis...

mungkin akan ada persamaan...

usah....

pelik...

apa yang perlu...

semoga semua tertarik...

mampukah aku??....



kisah aku menjadi BLOGGER...





Kawan2 tolonglah...aku perlu kamu...aku inginkan bantuan...
supaya aku jadi sebaik kamu...